In-game-evenement genaamd Solstice keert vandaag terug naar Destiny 2

Het jaarlijkse Solstice-evenement keert vandaag terug in Destiny 2. Het gratis in-game-evenement vindt plaats van 18 juli tot en met 8 augustus. Tijdens deze periode kunnen spelers de Bonfire Bash-activiteit spelen om nieuwe beloningen te verdienen, waaronder high-stat armor en de allereerste Strand Rocket Launcher genaamd Crowning Duologue.

Dit jaar krijgen spelers een nieuwe kans om de Solstice Seal en Flamekeeper-titel te behalen door event challenges te voltooien. Spelers kunnen ook de Solstice 2023-zonnebril vrijspelen door tijdens het evenement de event challenge genaamd ‘Fuel for the Fire’ te voltooien. De zonnebril kan worden aangeschaft nadat het via Bungie Rewards is vrijgespeeld.

Op 22 augustus om 18:00 uur vindt de Bungie Showcase plaats voor degenen die uitkijken naar meer informatie over Destiny 2 en de volgende uitbreiding genaamd The Final Shape.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password