In-game aankopen voor Animal Crossing: New Horizons bevestigd

Een mogelijkheid tot in-game aankopen in de aankomende Switch-game Animal Crossing: New Horizons is bevestigd. Dat valt te lezen op de officiële website van Nintendo. Bij de leeftijdscategorie wordt gemeld dat het spel in-game aankopen bevat. Om wat voor aankopen het gaat, is nog niet duidelijk. Wellicht gaat het om diverse items die ook in-game te maken zijn, of bijvoorbeeld exclusieve kledingstukken en meubels.
Animal Crossing: New Horizons komt op 20 maart uit op Switch. In de game starten spelers op een onbewoond eiland, en verkennen zij op eigen tempo het eiland en de bewoners die er zich komen vestigen. Onlangs werd duidelijk dat de game geen cloud saves-ondersteunt, maar dat Nintendo wel naar een andere manier zoekt om Nintendo Online-leden een back-up te kunnen laten maken van hun save file van Animal Crossing: New Horizons.
Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password