In ere van de legende van de Weeny Issi in GTA Online Driedubbele beloningen bij Issi Classic Races, gratis Weeny Tee en meer

Grote dingen komen soms in miniscule, kleine krachtige pakketjes – deze week staat volledig in het teken van de Weeny, en we vieren de grote legende van de kleine Weeny Issi in al zijn verschijningen.

Issi Classic Races betalen driedubbel uit, en iedereen die deze week GTA Online speelt kan zijn loyaliteit aan het merk overal laten zien, want de Weeny Tee wordt gratis aan hun garderobe toegevoegd.

Degenen zonder één van deze kleine klassiekers in hun garage kunnen een Issi-model kopen met 50% korting. Je kunt er zelfs een winnen via de Lucky Wheel van het Diamond Casino & Resort. Deel je Issi Snapmatics met ons en de rest van de GTA Online-community op Twitter, Instagram en de Social club via de hashtag #IssiClassic.

Extra 2X GTA$ en RP

Houd de meldingen op je iFruit in de gaten, want Madrazo Dispatch en Lamar’s Lowrider Missions betalen deze week dubbel uit.

Mocht je de bovengenoemde hoofdprijs mislopen, dan kun je nog altijd cash, RP, kleding, mystery-prijzen en meer winnen.

Gratis GTA$500,000

Vergeet niet om vóór 31 mei GTA Online te spelen voor een eenmalig Cadeau van GTA$500,000. Het geld wordt binnen zeven dagen automatisch naar je Maze Bankrekening overgemaakt.

Kortingen

Als onderdeel van de festiviteiten van deze week, krijg je 50% korting op de Issi, de Issi Classic en de Issi Sport. Dit zijn niet de enige voertuigen in de uitverkoop:

  • Weeny Issi – 50% korting
  • Weeny Issi Classic – 50% korting
  • Weeny Issi Sport – 50% korting
  • Imponte Deluxo – 40% korting
  • Truffade Nero – 40% korting
  • Vysser Neo – 40% korting
  • Declasse Mamba – 40% korting
  • Progen PR4 – 30% korting
  • HVY Brickade – 30% korting

Twitch Prime

GTA Online-spelers die hun Twitch Prime koppelen aan de Social Club ktijgen een volledige terugbetaling van het Pixel Pete Arcade-pand in Paleto Bay. Twitch Prime-spelers krijgen ook 80% procent korting op de Mammoth Tula Plane, en 60% korting op de Grotti Furia supercar. Om toegang te verzekeren tot toekomstige voordelen, ga dan naar Twitch Prime en meld je aan.

Kijk de komende weken uit naar meer details over toekomstige GTA Online-updates, en ga naar de Social Club Events-pagina voor de meest recente special events, bonussen en kortingen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password