In de NVIDIA Studio met 3D-artiest Pasquale Scionti

Pasquale Scionti, een talentvolle 3D-artiest en belichtingsexpert, stapt In de NVIDIA Studio om het creatieve proces achter zijn levendige, ultra-realistische 3D-werelden in beeld te brengen.

Scionti schuift net op tijd voor de herfst aan om zijn prachtige, angstaanjagende Old Abandoned Haunted Mansion te laten zien. Ontwerpers overal ter wereld ervaren baanbrekende verbeteringen in hun creatieve workflow, door fotorealistische omgevingen te creëren met behulp van GeForce RTX 40 Series GPU’s, naast 110 RTX-versnelde apps, de NVIDIA Studio softwaresuite en speciale Studio Drivers.

Ontwerpers die werken met de nieuwe GeForce RTX 40-series GPU’s, zijn uitgerust met derde generatie RT Cores, vierde generatie Tensor Cores, een achtste generatie NVIDIA Dual AV1-encoder en 24GB Micron G6x-geheugen. Met deze enorme vooruitgang in GPU-technologie maken ontwerpers een enorme sprong in hun creatieve prestaties met een aantal verbeteringen:

  • DLSS 3-technologie gebruikt de AI-aangedreven RTX Tensor Cores en een nieuwe Optical Flow Accelerator om de FPS drastisch te verhogen en de algemene soepelheid te verbeteren bij het werken in 3D-apps.
  • Turbocharged video en live-streaming workflows met nieuwe AV1-encoders, leveren tot 40% verhoogde efficiëntie.
  • Gebruik de volledige kracht van Unreal Engine 5 met hardwareversnelde RTX ray tracing voor natuurgetrouwe, interactieve visualisaties van 3D-ontwerpen.
  • Leg tot 8k resolutie vast in 60 FPS in real time met GeForce Experience en OBS Studio, en halveer de exporttijd van video met toonaangevende videobewerkingssoftware.

Meer informatie over de GeForce RTX 40-series GPU-vooruitgang voor ontwerpers, evenals Pasquale Scionti In de NVIDIA Studio blog post van deze week

Bekijk alle NVIDIA Studio-aankondigingen, aangedreven door de nieuwe RTX GeForce 40-series GPU’s aangedreven door de nieuwe Ada Lovelace-architectuur, in onze In de NVIDIA Studio blogpost van de keynote.

Scionti bracht Old Abandoned Haunted Mansion van 2D-schoonheid naar 3D-realisme – en we willen meer 2D naar 3D vooruitgang zien. Daarom kan je deze maand meedoen aan de #From2Dto3D-uitdaging door een 2D-kunstwerk te delen naast een 3D-weergave ervan, om kans te maken op vermelding op de sociale mediakanalen van NVIDIA Studio. Zorg ervoor dat je #From2Dto3D tagt om mee te doen.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password