Imogen Heap verbreekt de stilte in The Quiet Man met de originele track ‘The Quiet’

Square Enix kondigt vandaag aan dat de Grammy award-winnende artiest Imogen Heap een bijdrage levert aan de unieke, filmachtige videogame-ervaring THE QUIET MAN, met een originele track getiteld ‘The Quiet’. Meer details over deze track worden later dit jaar onthuld.

THE QUIET MAN neemt spelers mee naar een wereld voorbij geluid, voor een meeslepende, verhaalgedreven, filmachtige ervaring die in één sessie voltooid kan worden. Het verhaal ontvouwt zich gedurende een enkele nacht. Spelers nemen de rol aan van Dane, die niet kan horen. Hij vecht zich een weg door een ‘geluidloze’ wereld om te ontdekken wat er schuilgaat achter de ontvoering van zangeres Lala door een mysterieuze gemaskerde man.Wie de game tussen 1 en 15 november aanschaft in de PlayStation®Store ontvangt de game, een dynamisch thema voor PlayStation en een set van acht PlayStation Network-avatars. Wie in dezelfde periode de game aanschaft op STEAM ontvangt naast de game een set van zeven wallpapers voor bureaublad en mobiele telefoons. Daarnaast krijgen spelers in deze periode 10% korting op de game, ongeacht het platform.

THE QUIET MAN komt op 1 november digitaal beschikbaar voor PlayStation 4 en STEAM voor de prijs van € 14,99.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password