Immortals of Aveum voegt “The Echollector”-content, New Game+, Grand Magnus Difficulty en nog veel meer toe

Electronic Arts en Ascendant Studios hebben vandaag de grootste update voor Immortals of Aveum tot nu toe onthuld. The Echollector Update (1.0.6.0), die vanaf 16 november beschikbaar is, bevat spannende nieuwe speelbare content en uitrustingen. Met de update worden ook veelgevraagde nieuwe gamemodi toegevoegd, zoals New Game+ en de Grand Magnus Difficulty, evenals verschillende (prestatie)verbeteringen.

Spelers kunnen aan hun reis in Immortals of Aveum beginnen middels de gratis proefversie voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Ook kunnen ze gebruik maken van de pc-demo voor Steam, die in de tweede helft van november uitkomt.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password