Immortals Fenyx Rising: Season Pass overzicht

Zijn jullie net zoals ik nog wat aan het nazinderen van alle content van Immortals Fenyx Rising? Na de main game heeft Ubisoft door middel van de Season Pass nog heel wat content op ons losgelaten. Deze Season Pass bevat drie grote uitbreidingen die we hier bij Gamebrain uitvoerig besproken hebben. Om jullie een goed overzicht te bezorgen van deze uitbreidingen smijten we het nog voor een laatste keer allemaal in één artikel dan kan er helemaal geen twijfel meer bestaan!

A New God

Het eerste deel is uitgekomen op 28 januari 2021 en speelt zich af net na de gebeurtenissen van de main game. Fenyx heeft zich uitermate bewezen en wordt benoemd als God en mag gaan intrekken op Mount Olympos. Maar toch willen ze Fenyx voor een laatste keer testen en moet hij alle leden van The Council of Nine bijeen krijgen. Dat kan hij doen door verschillende puzzels op te lossen. In deze uitbreiding wordt er volop gefocust op het puzzelaspect van de game en zal je amper tot geen exploratie of combat zien.

Myths of the Eastern Realm

Het tweede deel is uitgekomen op 25 maart 2021. Deze keer laten we Fenyx even rusten en trekken we naar het Oosten en gaan we de Aziatische sferen opsnuiven. Hier leren we een nieuwe protagonist kennen genaamd, Ku. Hier moet je geen verschillende Goden gaan redden, maar help je één Godin en een legendarische krijger om een scheur in de lucht te herstellen. Dit deel is voornamelijk een extensie van de main game zonder voort te gaan op dat verhaal. Het is eigenlijk een Aziatisch versie van Immortals Fenyx Rising in een kleiner gebied en met andere personages. De vijanden zijn zo goed als exact hetzelfde alleen weer in een ander jasje gestoken. Hier komen zowat alle aspecten van de main game aan bod.

The Lost Gods

Het derde en laatste deel is uitgekomen op 22 april 2021 en speelt zich na de gebeurtenissen van A New God. Deze keren ruilen we de third-person open world gameplay in voor een top-down à la Diablo gameplay. Ook het open world aspect voelt hier toch iets meer lineair aan. Nadat Fenyx in quarantine is geplaatst door Zeus omdat hij niet wil dat Fenyx zich gaat moeien met de andere Goden. Zeus heeft namelijk wat ruzie gemaakt en ze zijn dus zo goed als allemaal vertrokken. Dan roept Fenyx de hulp in van Ash, een tempel dienaar die ervoor zorgt dat de tempel altijd spik en span blijft, oftewel een kuisvrouw. Zij gaat op avontuur met de hulp van Fenyx en baant zich zo een weg tot bij alle Goden.

Dylan is een gamer in hart en ziel. Elk genre kan door hem geapprecieerd worden. Een goed verhaal is vaak belangrijker dan mooie graphics!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password