Ikonei Eiland: Een Earthlock Avontuur is uit op Steam Early Access!

Onafhankelijke ontwikkelaar Snowcastle Games heeft aangekondigd dat Ikonei Island, een avontuur over knutselen, piraten dwarsbomen en vrienden worden met dieren: An Earthlock Adventure, vandaag lanceert op Steam Early Access op weg naar een volledige release op PC en consoles. De game kost €12,49 met een lanceringskorting van 10% gedurende de eerste twee weken van de verkoop.

Ikonei Island. is geïnspireerd door titels als Animal Crossing en Stardew Valley: An Earthlock Adventure een aantal leuke gameplay-ideeën die deze kleurrijke titel een eigen draai geven. Door vriendschap te sluiten met de plaatselijke fauna en hun unieke vaardigheden te gebruiken om toegang te krijgen tot nieuwe delen van het eiland, krijg je een meeslepend verkenningsmechanisme dat je nog nooit eerder in het genre hebt gezien. Je kunt gevaarlijke piratenkampen tegenkomen en het opnemen tegen monsters terwijl je de geheimen van Ikonei Island ontrafelt. En het allerbelangrijkste: verheug je erop dit allemaal samen met je vrienden te doen! Een van de belangrijkste functies die Snowcastle aan het spel heeft toegevoegd, is multiplayer om ervoor te zorgen dat het plezier wordt gedeeld.

Het spel speelt zich af in het universum van de Earthlock RPGs, Ikonei eiland: An Earthlock Adventure neemt de rijke world-building en magische setting van de franchise mee naar nieuw terrein. Tijdens je verkenningstocht door een divers en intrigerend landschap met geheimen die op je wachten, ontdek je oude ruïnes van een vervlogen beschaving en speel je een groot aantal verschillende biomen vrij, variërend van ijzige bergen en droge woestijnen tot dichte jungles en vochtige moerassen.

Naast de bevredigende crafting-systemen, landbouw, gevechten en al het andere dat Ikonei Island te bieden heeft, krijgen spelers de kans om het eiland naar hun hand te zetten. Een upgradebaar gehucht dient als uitvalsbasis en met unieke plaatsbare voorwerpen kun je het eiland naar je eigen smaak aanpassen. Dat geldt ook voor je huis, dat je naar je eigen smaak kunt inrichten!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com