Ikonei-eiland: An Earthlock Adventure laat je vrienden gratis co-op met je spelen

Uitgever Jetpack Collective en Snowcastle Games, een onafhankelijke spelontwikkelaar uit Oslo, hebben aangekondigd dat er een nieuwe demo voor Ikonei Island: An Earthlock Adventure op maandag 9 oktober op Steam verschijnt. Met deze versie kan iedereen proeven van dit heerlijke avonturenspel en kunnen maximaal 3 demospelers gratis de co-op multiplayer-versie van het spel spelen als ze zich aansluiten bij een andere speler die het volledige spel bezit.

Ikonei Island is een prachtig, gezellig avontuur dat je alleen of met je vrienden kunt spelen. Je verkent het prachtige eiland, ontdekt verborgen mysteries, verzamelt voorwerpen om een charmant huis te bouwen en sluit vriendschap met magische wezens. De game doet denken aan knusse klassiekers als Stardew Valley, Animal Crossing en Dinkum, maar heeft zijn eigen verhaaldiepte omdat het de betoverende thema’s aansnijdt die oorspronkelijk in Snowcastle’s Earthlock werden verkend.

Naast overtuigende genres zoals het verzamelen van grondstoffen, landbouw, crafting en aanpassingssystemen, voegt Ikonei Island zijn eigen wendingen toe met een verkenningsmechanisme waarbij je vrienden wordt met lokale wilde dieren en hun unieke vaardigheden gebruikt om je te helpen nieuwe gebieden van het eiland te betreden, ontmoetingen met gevaarlijke piratenkampen, monsters om tegen te vechten en de mogelijkheid om dit alles in coöp met je vrienden te beleven.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password