Ikki Unite komt in februari uit met een superleuke coöp-game

Het gebrul van de revolutie nadert, want Sunsoft bereidt zich voor op de release van de opstandige co-op game Ikki Unite op 15 februari 2023 voor PC via Steam! Bekend buiten Japan als Farmers Rebellion en Boomerang, de klassieke 1980 casual co-op game van Sunsoft is terug en beter dan ooit, met online multiplayer, leaderboards, en meer, maar de kern van deze pixel periode drama blijft onaangeroerd.
Onze setting is het feodale Japan. De rijstoogst is mislukt, maar als de plaatselijke landheren weigeren hun belastingeisen aan te passen, nemen de dorpelingen het heft in eigen handen. Sta op, neem de wapens op en werp de hardvochtige heren omver die vastbesloten zijn om elk greintje menselijkheid uit je ziel te persen.

De taak is ontmoedigend voor een gemiddelde boer, maar gelukkig ben jij geen gemiddelde boer! Verzamel maximaal 16 vrienden, kies uit 16 unieke personages – verkenning, versterking, aanval en herstel – en ga los in de uitgebreide, maar makkelijk te leren gevechten van Ikki Unite. Geen andere relschoppers in de buurt? Geen probleem! Schuif aan in een matchmakingkamer en sluit je aan bij onverlaten uit de hele wereld in je poging gerechtigheid te brengen voor je huis.

Elke speler begint op een ander deel van de kaart en vecht om alle vijanden uit te schakelen, om uiteindelijk samen de regionale baas uit te schakelen voordat de tijd om is. Ikki Unite laat je bijna volledig met de D-pad spelen, dus terwijl je chaos op het scherm creëert, is de besturing eenvoudig en intuïtief. Mocht jij of een bondgenoot vallen in de strijd, dan is nog niet alles verloren. Ga gewoon even over ze heen staan om hun vechtlust te herstellen, en ze kunnen weer terug in de strijd springen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password