Iedereen aan boord! Railway Empire 2 heeft het station verlaten. Volgende halte? Jij beslist!

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Gaming Minds Studios zijn verheugd aan te kondigen dat het vervolg op de hit spoorwegmanagementsimulator Railway Empire het station heeft verlaten! Railway Empire 2 is nu verkrijgbaar in Standard of Deluxe Edition op Steam, Epic Games Store, Microsoft Store, en PlayStation Store – met de Deluxe Edition met 2 exclusieve locomotief skins, 3 station skins, een bedrijf HQ gebouw skin, evenals de digitale soundtrack. De titel zal ook beschikbaar zijn op Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Hoopvolle ondernemers kunnen beginnen met hun claim als magnaat in de gouden eeuw van de locomotieven. Kruip in de huid van een spoorwegmagnaat en bouw het meest uitgebreide transportimperium op in meer dan 250 steden in Noord-Amerika en Europa. Beheer grondstoffen, leg sporen aan en laat steden groeien om het grootste spoorwegnet te bouwen dat de wereld ooit heeft gezien!

Voortbouwend op het succes van zijn voorganger biedt Railway Empire 2 dezelfde meeslepende gameplay en 60 historisch accurate locomotieven die de serie definieerden, samen met nieuwe inhoud en uitgebreide functies waaronder; 4-speler coöperatieve multiplayer*, verbeterde spoorbouw, een campagne van vijf hoofdstukken, 14 scenario’s, vrij spel en nieuwe bouwmodi.

Railway Empire 2 is nu uit, met Xbox Game Pass voor console en PC Game Pass voor PC, en zal beschikbaar zijn op Xbox Series X|S en Xbox One consoles (ondersteund via Smart Delivery). Het komt ook uit op Steam, Epic Games Store en PlayStation 4|5. De titel komt op 22 juni uit op Nintendo Switch.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com