Idol Manager debuteert nieuwe trailer voor lancering op donderdag 25 augustus op Nintendo Switch, PlayStation 4|5

Idol Manager, de duistere comedy business sim die zich afspeelt in de Japanse idolenindustrie van ontwikkelaar Glitch Pitch en uitgever PLAYISM, debuteert vandaag een nieuwe trailer voordat het donderdag 25 augustus het podium op Nintendo Switch en PlayStation 4|5 betreedt. Pre-orders voor de Switch-versie zijn nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop.
Laat de dromen van aspirant-idolen uitkomen en bouw een entertainmentimperium op vanaf de grond… met alle mogelijke middelen. Doe zorgvuldig audities voor nieuw talent om de scene te domineren met immer populaire idoolgroepen, maar neem ook berekende risico’s om de voorpagina’s te halen, want alle pers is tenslotte goede pers.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password