Ideeën voor Baten Kaitos III liggen klaar

Hier in het Westen hebben we enkel Baten Kaitos gekend als een toch wel memorabele J-RPG voor de Nintendo GameCube. In Japan hebben ze ook nog een Baten Kaitos Origins, een prequel, gekregen, maar sindsdien is het stil gebleven rond de reeks. Blijkbaar was er wel een Baten Kaitos III in de maak. Volgens series director Yasayuki Honne van Monolith Soft zou het een grootschalige game worden, met locaties op de bodem van de oceaan, op land en in de lucht.

Voor de nieuwe game had men heel wat concept artwork ontwikkeld en de ontwikkeling geraakte tot in de pre-productie fase, maar “wegens omstandigheden” is er toen de stekker uit getrokken. Alle ideeën zouden volgens Honne nog steeds bij Bandai Namco, de uitgever van de originele game, moeten liggen. Hij wijst er dan ook op dat een nieuwe game realiseren niet alleen afhangt van Monolith Soft, maar ook van Bandai Namco.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password