Iconische MMO Old School RuneScape lanceert op iOS en Android – Trailer

Old School RuneScape is vandaag de eerste mainstream PC MMORPG geworden die volledig op iOS- en Android-apparaten is geïntroduceerd, zo laat Jagex weten. Dankzij de uitbreiding naar mobiele apparaten en het leveren van crossplay, kunnen spelers zowel op PC als op mobiele platformen gamen wanneer ze willen.

De mobiele game trok ruim een miljoen preorders. Daarnaast zijn er nog eens een miljoen mobiele gamers die Old School RuneScape al spelen op Android, na de ledenbèta- en softlancering deze zomer.

Old School RuneScape biedt honderden uren avontuur in de gratis te downloaden app en sluit zich daarbij aan bij andere populaire entertainment-apps met abonnementen, zoals Netflix, Spotify en YouTube Premium. Het lidmaatschap biedt spelers extra content, vaardigheden en missies.

ARVE Error: Invalid URL https://youtu.be/6uLnx4f4Bbo in url

John Colgrave, Producer Old School RuneScape, zei het volgende:

“Het uitbreiden van Old School RuneScape naar mobiele apparaten en het leveren van dezelfde rijkdom aan inhoud als op PC is een ongelooflijke prestatie waar het team buitengewoon trots op is. De komst op iOS en Android is iets waar onze community uitzonderlijk veel trek in heeft gehad. We hebben met de bèta en soft launch nauw met hen samengewerkt om de mobiele interface van Old School te verfijnen en te optimaliseren en introduceerden een aanpasbare one-touch actieknop en intuïtieve bediening op het aanraakscherm.”

Phil Mansell, CEO van Jagex, zei:

“De lancering van Old School RuneScape op mobiel is groot nieuws, want we brengen twee van ‘s werelds populairste MMORPG’s naar ‘s werelds populairste gameapparaten. Met de mobiele edities die volledige en naadloze crossplay met PC ondersteunen, kunnen spelers nu hun avonturen onderweg voortzetten op elk platform. De komst van Old School RuneScape op mobiel en ons voortdurende werk om ook RuneScape mobiel te maken, getuigt van onze investering in de voortdurende groei van beide titels en de opbouw van onze visie op levende games.”

Old School RuneScape maakt deel uit van de RuneScape-franchise (die al meer dan een miljard dollar heeft opgebracht) en is gebaseerd op de iconische MMORPG zoals het was in 2007. De populariteit van Old School RuneScape is in zijn vijf jaar als levende game blijven groeien en is meer dan een puur nostalgische game-ervaring, dankzij nieuwe gebieden en avonturen voor zowel solo-spelers als 100-speler sterke raidgroepen.

Old School RuneScape bevat content die door de spelers in de game moet worden gestemd, voordat het ook daadwerkelijk live gaat. Onlangs aangekondigde content omvat een geheel nieuwe gebiedsuitbreiding – The Kebos Lowlands – die een mix van lage tot hoge levels, speurtochten, monsters en activiteiten naar de game brengt. Toekomstige voorgestelde content omvat een nieuwe vaardigheid – Warding – en een verloren Elvenstad, allemaal afhankelijk van hoe de spelers reageren en stemmen.

De aangrijpende Deadman-toernooien en de competitieve gameplay van Old School hebben ervoor gezorgd dat het de nummer 1 MMORPG is geworden in competitief gamen. Deze toernooien werden live gestreamd via Twitch. De toernooien en alle andere Old School-streams hebben Old School tot een van de meest bekeken titels op het netwerk gemaakt.

Old School RuneScape is de eerste van twee Jagex-titels op weg naar mobiele apparaten. De andere, RuneScape, heeft momenteel zijn eigen ledenbeta op Android.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password