Icarus: New Frontiers nu beschikbaar op Steam

Icarus: New Frontiers, de herlancering van de populaire survivalgame ontwikkeld door RocketWerkz, is nu verkrijgbaar op Steam. New Frontiers is een grote uitbreiding die zich afspeelt in Prometheus, een genadeloze nieuwe regio waar terravorming is mislukt en vijandige buitenaardse levensvormen in overvloed voorkomen. Spelers worden uitgedaagd om een sinister mysterie op te lossen terwijl ze een basis opzetten in de open wereld en simpelweg vechten om te overleven.

In de uitbreiding New Frontiers betreden spelers Prometheus, een regio van Icarus waar het terravormingsproces is mislukt en het ruwe buitenaardse landschap en leven intact maar niet onveranderd zijn gebleven. Deze zwaarbewaakte zone was voorheen te gevaarlijk voor prospectie, maar wordt nu opengesteld voor ervaren aannemers.

Het terravormingsproces heeft drastische gevolgen gehad voor de lokale flora en fauna. Ze zijn vreselijk gemuteerd in Dreadwings, Lava Hunters, Needlers, Dracs en Drifters. Elke vijandige nieuwe biome bevat extreme weersomstandigheden, zoals asstormen in vulkanische gebieden en zure regen in moerasgebieden.

Dankzij nieuwe missielogica kunnen spelers elke missie starten vanuit hun permanente Open World-basis, waaronder zes nieuwe verhalende missies die een duister mysterie onthullen dat op het planeetoppervlak moet worden opgelost.

Andere grote updates aan de game sinds de lancering zijn onder andere het veranderen van de missietimer van realworld naar in-game tijd, rijdbare mounts, speciale servers, farming, vissen, optimalisaties en nog veel meer.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password