I See Red brengt het bloedbad in gameplaybeelden boordevol actie

De weg naar vergelding komt steeds dichterbij, en vandaag laten Gameforge en Whiteboard Games je precies zien hoe de hand van de toorn eruit ziet in de hectische gameplaybeelden voor de isometrische actiegame I See Red. De actievolle video van vandaag laat zien hoe creatief spelers kunnen zijn als het gaat om wraak nemen over de eindeloze grenzen van de ruimte en geeft een intieme kijk op het meest unieke gereedschap in hun wraakarsenaal: de grijphaak. Met dit gereedschap kunnen spelers afgedwaalde dozen oppakken en naar vijanden gooien, of zelfs de afstand overbruggen om aanvallende vijanden met meedogenloos gemak uit te schakelen. En als dat niet genoeg is, kun je altijd nog brandbare vaten oppakken om iedereen – of wat dan ook – die je in de weg staat in vuur en vlam te zetten.

En dat niet alleen, de beelden geven ook een kijkje in het brede scala aan verwoestende wapens dat je tot je beschikking hebt. Schakel razendsnel tussen je pistool en een tweede wapen terwijl je door kamer na kamer vol ongelukkige vijanden scheurt. Je kunt je wapens nog verder aan je eigen wensen aanpassen door onderweg vaardigheden op te doen, waarmee je je aanval en verdediging kunt versterken.

En je zult alles nodig hebben wat je kunt krijgen, want je zult niet alleen door zwermen gezichtsloze vijanden schieten – in deze explosieve actiegame staan je nog meer uitdagende tegenstanders te wachten. Verschillende bloeddorstige eindbazen staan je in de weg, elk met unieke wapens, gimmicks en arena’s.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password