I Expect You To Die 3: Cog In The Machine Lancering voor Meta Quest Platforms op 17 augustus, SteamVR op 28 september

Schell Games heeft vandaag aangekondigd dat I Expect You To Die 3: Cog In The Machine, het derde deel van de spionage VR-franchise, op 17 augustus 2023 wordt gelanceerd voor Meta Quest 2 en Meta Quest Pro, en op 28 september 2023 voor SteamVR.

Schell Games heeft ook een mixed-reality trailer onthuld, die spelers een voorproefje geeft van hoe de game ze zal onderdompelen in een wereld vol complexe puzzels en spannende spionage met een beetje hilariteit om dit leuke avontuur af te ronden.

I Expect You To Die 3: Cog in the Machine is de nieuwste titel in de bekroonde VR-puzzelserie met spionagethema van Schell Games. Spelers reizen naar locaties boordevol actie, hanteren complexe gadgets, schakelen robots in en gebruiken hun telekinetische krachten om lastige puzzels op te lossen en de plannen van Dr. Zor te stoppen. Spelers ontmoeten Dr. Prism, haar sidekick Robutler en haar verschillende robotagenten terwijl ze werken om de wereld opnieuw te redden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password