I Expect You To Die 3: Cog In the Machine komt uit in 2023

Vandaag heeft Schell Games een trailer vrijgegeven om I Expect You To Die 3 aan te kondigen: Cog In The Machine, het volgende deel van de bekroonde I Expect You To Die-franchise. De drieluik zal in 2023 wereldwijd beschikbaar zijn voor Agenten op Meta Quest en Steam.

In I Expect You To Die 3 moeten spelers hun meest sluwe tegenstander tot nu toe te slim af zijn in deze VR-puzzelserie met spionagethema. Spelers beleven gloednieuwe missies, hanteren complexe gadgets, bezoeken locaties vol actie, gaan de strijd aan met robots, gebruiken de kracht van telekinese en dragen aangepaste kleding terwijl ze opnieuw in de wereld van de spionage duiken.

De drie-quel zit vol met de klassieke I Expect You To Die hilariteit. Van brutale grappen tot meerdere schandalige puzzeloplossingen, bekende en nieuwe spelers van de franchise zullen genieten van tactische uitdagingen in combinatie met luchtige humor.

Voortbouwend op het succes van het eerste spel heeft I Expect You To Die 2: The Spy And The Liar verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Unity Awards, de NYX Game Awards en de Telly Awards. Het spel werd genomineerd voor verschillende prominente prijzen, waaronder de Game Awards, Steam’s Game of the Year Awards, de D.I.C.E. Awards, SXSW, de Develop:Star Awards en de VR Awards. Tussen I Expect You To Die en I Expect You To Die 2 heeft de franchise 38 award overwinningen of nominaties bij elkaar gesprokkeld. I Expect You To Die 2 heeft minder dan een week na de lancering meer dan 1 miljoen dollar aan inkomsten opgeleverd en blijft een topper in de VR-charts van Meta Quest en Steam.

I Expect You To Die en I Expect You To Die 2 zijn nu verkrijgbaar met 20% korting in een Duo Bundle in de Meta Quest en Steam stores voor spelers die zich willen voorbereiden op de volgende missie.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password