Hyrule Warriors

Hyrule Warriors
Hyrule Warriors
Release Datum:Genre:, Ontwikkelaar:, Uitgever:

Hyrule warriors, een game die ondertussen al een kleine miljoen keer verscheept is geweest.
Wordt de game gedragen door de Zelda franchise of hebben we een nieuwe topper erbij gekregen?

Als je Hyrule Warriors opstart, kan je misschien even schrikken. Hier ga je niet de typerende gameplay van vorige Zelda games terugvinden. In plaats van de kenmerkende puzzels en ontdekkingen krijgen we hier een game in het universum van Hyrule in de door de meeste gekende Dynasty Warriors stijl (en hij doet er zeker niet voor onder!), gevuld met de muziek die we zo goed kennen. Het bekende (annoying)” Hey, Listen” zal je ook snel genoeg eens te horen krijgen.


Er zijn verschillende modes in deze Hyrule Warriors: “Legend Mode”, “Free Mode”, “Adventure Mode” en “Challenge mode”.
Het grootste gedeelte van de game ga je doorbrengen in de Legend Mode, een verhaal gedreven mode waarin je in verschillende gebieden gevechten op een grote schaal zal moeten completen. Tijdens de gevechten krijg je objectives voorgeschoteld die je zal moeten voltooien binnen een bepaalde tijd. Dit houdt bv. In: een gebouw gaan verdedigen en de leider uitschakelen, de weg vrijmaken naar een bepaalde locatie en uiteraard een eindbaas verslagen. En dit allemaal op bekende locaties uit vorige Zelda games.


Wil je een van bovenstaande gevechte opnieuw beleven maar met een ander personage (ja je kan spelen als meer dan enkel Link!) dan kan dit in de Free Mode. Hierin kan je elk scenario herbeleven zonder dat je de cutscenes opnieuw moet bekijken.
Adventure Mode bied je als speler een alternatieve mode aan om wat extra te verdienen, speciale wapens, rupees en materials. Op zich doe je hetzelfde als in de andere modes maar vaak op een kortere tijd. De eerste objective houdt bv. in dat je 300 enemies moet verslagen binnen 10 minuten. Niet echt iets dat ze niet in de Legend Mode hadden kunnen plaatsen maar het gevoel om de map volledig vrij te spelen zit bij deze redacteur al goed.


De laatste modus is de Challenge Mode, vechten geblazen om in leven te blijven en weer objectives uitvoeren op een kortere tijd.
Natuurlijk zou je enkel met Link kunnen spelen zou het snel saai worden. Er zijn immers verschillende speelbare characters beschikbaar. Elk character kan naar level 200 gebracht worden, hebben hun eigen wapens en hun eige voordelen. Enkele voorbeelden zijn Zelda, Lana, Sheik en Ganondorf. Level 200 klinkt hoog, maar uiteindelijk kan je andere characters levelen door rupees in te ruilen, dit kan enkel maar naar het hoogste level dat 1 van je characters is geraakt door te spelen.


Conclusie:

Over het algemeen is Hyrule Warriors een spel dat niet voor iedereen is weggelegd. Het is zeer repetitief maar er zijn genoeg extras om je mee bezig te houden. Als je elk character naar 200 wilt brengen door elk wapen te unlocken en alle items te craften, ga je er zeker genoeg tijd uithalen. Als dit je genre is en je bent fan van de Zelda franchise dan ga je er hier zeker uren plezier uit halen en is het een must have. Heb je dit genre nog nooit geprobeerd en ben je nieuwsgierig , dan is dit zeker een goed begin. De sfeer is geweldig en het gevoel van onoverwinnelijkheid dat dit genre bij de speler moet oproepen, wordt zeker succesvol gegeven.

Good

  • Zeer goede sfeer 
  • Leuke diepgang in unlocking van wapens en skills en items

Bad

  • Repititief
  • Brengt niet direct iets nieuws aan het genre
7.5

Goed

Godskrai is een zeer competitieve gamer die graag tot het uiterste gaat om een game onder de knie te krijgen. Hij hoopt dat we samen kunnen werken aan een beter toekomst voor gamers en de games.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password