HYPERVIOLENT komt in vroege toegang op 8 september

HYPERVIOLENT, de old-school sci-fi horror FPS boordevol sfeer zal op 8 september 2022 alle shooter fans in zijn greep krijgen, wanneer het lanceert in Early Access op PC via Steam, GOG, Epic Games Store en andere digitale winkels. Beantwoord de noodoproep van een afgelegen mijnkolonie op een asteroïde, zoek de bron van een mysterieuze uitbraak en stop de waanzin die het veroorzaakt!
HYPERVIOLENT is een echte liefdesbrief aan de klassieke shooters uit de jaren 90, met een prachtige handgemaakte pixel-art esthetiek met veel gore. Spelers verkennen een labyrintisch ruimtestation en gebruiken schakelaars, computerterminals, verschillende sleutelkaarten en andere interactieve elementen om nieuwe gebieden te ontsluiten. Het intrigerende verhaal wordt ontrafeld door interactie met NPC’s en het zoeken naar aanwijzingen in computer datalogs. Het belangrijkste is echter dat je geniet van de brute gevechten en de uiterst leuke gunplay – HYPERVIOLENT’s kenmerkende eigenschap is de optie om twee wapens met één hand te hanteren, elke combinatie van twee wapens in de inventaris van de speler.

De eerste Early Access-content van HYPERVIOLENT zal bestaan uit 5 levels van de singleplayer-campagne, met 2 baasgevechten en een selectie van maximaal 12 wapens, goed voor naar schatting 4-5 uur gameplay in totaal. Verschillende Content Updates zijn gepland, en tegen de volledige release van het spel, zal het niet alleen meer levels, wapens en vijanden bevatten, maar zelfs nieuwe spelmodi, waaronder zowel PvP en coop multiplayer!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password