Hunt: Showdown nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One

Crytek en Koch Media maken bekend dat de online multiplayer premiejagersgame Hunt: Showdown nu fysiek en digitaal verkrijgbaar is voor PlayStation 4 en Xbox One.

Hunt: Showdown is een competitieve first-person premiejagersgame die de spanning van survival games in een op matches gebaseerde vorm giet. De game speelt in het Louisiana van 1895 en biedt een mix van PvP- en PvE-elementen die tot unieke, zinderend spannende ervaringen leidt. Daarbij komt de dreiging niet alleen van monsters, maar ook van elke andere Hunter op de map. In de Classic-mode proberen tien spelers tegelijk (solo of in teams van twee) om zo snel mogelijk de gruwelijke beesten te verslaan, premies op te strijken en de map te verlaten. De Quickplay-mode biedt toegang tot wat kortere potjes, waarin solo-spelers wapens moeten verzamelen om mee te strijden over een afnemende premiepot. Hoe hoger het risico, hoe groter de beloning – maar een enkele vergissing kan je alles kosten.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password