Huis van Twitch-streamer wordt in een week twee keer beschoten

Er is in één week twee keer op het huis van Guy Beahm, een Twitch-streamer die zichzelf ook wel Dr. Disrespect noemt, geschoten.

Dr. Disrespect stopte gisteren zijn livestream, waarin hij Call of Duty speelde. Tijdens de livestream is te zien hoe hij van zijn computer wegloopt om te bekijken waar een onbekend geluid vandaan komt. Vervolgens meldt hij dat iemand op het huis heeft geschoten. “Dit is al het tweede shot. Iemand schoot gisteren al op ons huis.” Hier is een clip van het incident te zien.

Voordat hij de livestream stopzet, is Beahm zichtbaar in paniek en roept hij “jij mietje” naar de onbekende verantwoordelijke voor de schoten. Volgens Polygonlaten de autoriteiten in Zuid-Californië weten dat er inderdaad twee meldingen binnen zijn gekomen van schoten.

Beahm was een van de streamers die meehielp met het populair maken van battle royale-games. Hij staat er wel om bekend dat hij vaak voor de gek wordt gehouden door kijkers van de stream, al is het niet duidelijk of de schoten daar verband mee houden. Beahm laat intussen weten dat niemand gewond is geraakt en dat de toekomstige streams gewoon doorgaan.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password