Houthakkers, slijp je bijlen en bereid je voor op de wildernis in Lumberhill, dat op 15 april naar Nintendo Switch komt!

Uitgever All in! Games en ontwikkelaar 2BIGo, ondersteund door ARP Games, kondigen met trots aan dat Lumberhill, een chaotisch multiplayer partyspel, op 15 april 2022 naar Nintendo Switch komt. Maak je klaar om je innerlijke houthakker te ontwaken en voltooi taken tegen de klok terwijl je rond de wereld en door de tijd reist. Overwin meteorietenregens en aanvallen van piraten, hak bomen om en herder alles van pluizige schapen tot lastige triceratops met maximaal vier spelers of solo. Lumberhill pre-order met 34% korting begint op 8 april.

Het leven van een houthakker is geen eenvoudige wandeling in het bos – vooral wanneer de natuur er is om je elke stap van de weg te laten struikelen. Een dag werken moet gedaan worden, ongeacht de kleurrijke chaos die ontstaat! Hak hout en vang pluizige schapen in het bos, coax schattige kleine biggetjes in Hawaii, steel eieren van pterodactyls als je tijdreist naar Dino World, en hoed panda’s in Azië.

Lumberhill is ontworpen als co-op bank en biedt de perfecte mogelijkheid om met een groep vrienden te spelen in 54 verschillende levels vol gevaren. Vriendschappen kunnen ook op de proef worden gesteld als je je teamworkvaardigheden op de proef stelt met maximaal drie andere spelers in lokale of online multiplayer terwijl je samenwerkt om hout en vee te verzamelen terwijl je een verscheidenheid aan omgevingsgevaren ontwijkt. Samenwerking en communicatie zijn essentieel als je samen wilt slagen, er is hier geen plaats voor een zwakke schakel.

Voel je je ondeugend? Schakel over op PvP voor wat echte competitieve chaos en hilariteit. Jaag je vrienden over de kaart (en eraf!) als een ram of een woest varken om te voorkomen dat ze taken voltooien en de beste score halen. Verzamel door dit alles heen een hele reeks leuke skins en maak de gekste screenshot die je kunt maken.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password