Hot Wheels slaat de handen in elkaar met Nintendo

Hot Wheels en Nintendo hebben aangekondigd dat ze overal ter wereld auto’s en racebanen van Hot Wheels Mario Kart op de markt brengen. De legendarische personages en karts van de beroemde Nintendoreeks Mario Kart werden omgetoverd tot realistische en sterke miniatuurspeelgoedjes.

Het nieuwe gamma van Hot Wheels bestaat uit modelauto’s van Mario Kart op de schaal 1:64 die kunnen rijden, stunts uitvoeren en door de lucht vliegen op de verschillende racebanen van Hot Wheels Mario Kart. Zo laten ze het beroemde Nintendospel echt tot leven komen. De karts zijn ook volledig compatibel met de huidige racebanen van Hot Wheels. Bij de lancering kunnen de fans plezier maken met Hot Wheels Mario Kart van Mario, Yoshi, Luigi, Bowser en tal van andere personages als Princess Peach, Koopa Troopa en Toad.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password