“Horse With no Name” – Trailer voor Darksiders III

Voor sommigen is het originele lied (door de band America) gerelateerd aan series, films of games (Breaking Bad, Parks and Recreation, The Simpsons, Six Feet Under, F.R.I.E.N.D.S., Air America, Hideous Kinky, The Trip, American Hustle, GTA San Andreas etc.). Voor sommigen is het originele lied een herinnering aan hun jeugd en/of opvoeding. Voor sommigen is deze versie (door Michelle Branch en Patrick Carney) gekoppeld aan de serie van BoJack Horseman.

Wij hopen dat na het bekijken van deze video voor sommigen die herinnering aan het verhaal van Fury in Darksiders III zal worden gekoppeld.

Over Darksiders III
Keer terug naar een apocalyptische aarde in Darksiders III, een hack-n-slash action adventure game waarin je de rol van Fury aanneemt, om de Zeven Hoofdzonden te vinden en te elimineren.  De Charred Council roept Fury op om vanuit de hemel in de dieptes van hel te vechten in een zoektocht om de balans tussen goed en kwaad te herstellen en te bewijzen dat zij de felste is van de Vier Ruiters van de Apocalyps. Fury is een magiër, haar vorm evolueert door het spel en daarmee ook haar krachten en wapens.

De uitgestrekte spelwereld van Darksiders III wordt gepresenteerd als een open, levende, vrij-gevormde aarde, vervallen door oorlog en verval, en overspoeld door de natuur. Als Fury ga je heen en weer tussen de omgevingen, vecht je met andere werelden en ontgrendel je puzzels terwijl je het verhaal van Darksiders voortzet.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password