Horror-uitgever DreadXP opent Porting Studio om zijn bibliotheek van positief griezelige games naar consoles te brengen

DreadXP – een onafhankelijke horror uitgever en productiebedrijf – kondigt aan dat het een nieuwe ontwikkelstudio heeft opgericht met als taak DreadXP’s bibliotheek van unieke en griezelige Windows PC games naar consoles te brengen. DreadXP’s console port initiatief begint met de op handen zijnde Nintendo Switch releases van Sucker for Love: First Date, de populaire Lovecraftiaanse dating sim van onafhankelijke ontwikkelaar AkaBaka, en de pas verworven atmosferische horrorgame Iron Lung van ontwikkelaar David Szymanski. Beide titels komen op 16 december 2022 naar Nintendo Switch. Andere DreadXP-titels die naar Nintendo Switch komen zijn onder andere The Mortuary Assistant en SPOOKWARE in Q1 2023.

De volledige lijst van momenteel aangekondigde DreadXP-titels die naar consoles komen is als volgt:

  • Sucker for Love: First Date – Nintendo Switch
  • Iron Lung – Nintendo Switch
  • SPOOKWARE – Nintendo Switch
  • The Mortuary Assistant – Nintendo Switch

Sucker for Love: First Date is nu beschikbaar voor Windows PC op Steam, Itch.io en de Epic Games Store, en op 16 december 2022 voor Nintendo Switch. Een vervolg, getiteld Sucker for Love: Date to Die For, werd aangekondigd in september 2022.

Iron Lung komt op 16 december 2022 uit op de Nintendo Switch.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password