Horror Anthology The Fridge is Red kwelt PC op 27 september

The Fridge is Red, de first-person horror anthology serie met retro-geïnspireerde visuals van ontwikkelaar 5WORD Team en uitgever tinyBuild, spookt op donderdag 27 september 2022 rond op Steam.

Dag in dag uit – dezelfde monotone angst op constante herhaling. Wanneer Frank’s uitzichtloze baan zijn steeds groeiende stapel onbetaalde rekeningen niet meer bij kan houden, gaat hij huishoudelijke apparaten repareren voor zijn buren. Wanneer een klant een vreemde rode koelkast aflevert, staat Frank perplex en is hij niet in staat om hem te repareren. Hij laat hem achter in zijn kelder, waar hij een kwaadaardige, levensechte energie uitstraalt.
Stap in de schoenen van Frank op verschillende locaties die worden geteisterd door het kwaad dat zijn leven binnensluipt en ontrafel het mysterie van de rode koelkast. Werken in hetzelfde kantoorgebouw kan eindeloos aanvoelen. Geen zinvolle veranderingen, geen uitweg. Wat een alledaagse, koddige plek in iemands leven kan zijn, kan voor een ander een persoonlijke hel worden. Verken alledaagse dingen die op hol slaan, zoals de plaatselijke kerk, een heilige gebedsplaats bedoeld om iemand een veilig en gereinigd gevoel te geven, nu een geschonden heiligdom.

Verken zes afleveringen vol angstaanjagende locaties, waaronder verlaten ziekenhuisgangen, een bevroren afgelegen snelweg, een afschuwelijk kerkhof en een vervloekte lift die afdaalt naar de ware diepten van de hel. Overleef de toorn van geesten, onaardse monsters en je ergste nachtmerries met moderne gameplay-mechanieken in een ingetogen lo-fi PlayStation 1-esthetiek.
Schokkende 3D-modellen en pixelige, gedempte texturen weven een heerlijk gruwelijke sfeer. Omarm een gametijdperk waarin verbeelding de lege plekken invulde en accentueer elke schrik door deze persoonlijk te laten voelen. Een griezelige soundtrack en onheilspellende geluiden versterken de angst op het puntje van je stoel in de paniek zaaiende omgevingen van The Fridge is Red.

The Fridge is Red komt uit op PC via Steam op 27 september 2022. Het zal ondersteuning bieden voor Engels, Frans, Duits, Japans, Braziliaans Portugees, Italiaans, Spaans, Russisch, Koreaans, en Vereenvoudigd Chinees taaltekst.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password