Horizon Chase viert zijn 7e verjaardag met “Adventures”: een gratis nieuwe spelmodus voor Horizon Chase Turbo!

Het is alweer 7 jaar geleden dat we bij AQUIRIS besloten om op de releaseknop van de allereerste versie van Horizon Chase te drukken. Wat begon in de kerst van 2014 als “Project Retroracers”, onze kleine hommage aan onze all-time favoriete jaren ’80 en ’90 retro racers, in het bijzonder Top Gear, groeide uiteindelijk uit tot een enorm project dat is uitgegroeid tot een moderne klassieker in het arcade race genre op de PC, consoles en mobiel!

Met meer dan 80 miljoen downloads en tal van nieuwe updates in deze jaren, moesten we iets heel speciaals voorbereiden om deze 7e verjaardag te vieren. Daarvoor hebben we een gloednieuw speltype genaamd Adventures ontwikkeld, dat vanaf vandaag gratis beschikbaar is op PC en consoles. In Adventures hebben spelers de kans om coole skins voor het spel te verzamelen door een aantal uitdagingen te voltooien. We nodigen onze community ook uit om ons te vergezellen op social media, want er zullen nog vele verrassingen volgen tot het einde van de maand!
Nieuw en gratis speltype: Avonturen

Achter elke vrijgespeelde auto wacht een nieuwe uitdaging!

Adventures zal veel content bieden, in totaal gemiddeld 8 uur gameplay en het werkt op de volgende manier:

1. Telkens wanneer een nieuwe auto wordt vrijgespeeld in de klassieke World Tour-mode, komt een set van 5 tracks beschikbaar die samen een nieuwe Adventure vormen om te voltooien. Wanneer de speler alle tracks van elk avontuur voltooit, wordt een exclusieve skin vrijgespeeld. Bekijk een van de speciale skins op de volgende afbeelding:

2. De speler moet alle auto’s in de World Tour vrijspelen om toegang te krijgen tot de 34 Adventure’s. Zodra de 5 races van elk avontuur zijn gewonnen, wordt de speciale skin voor de auto die bij dat avontuur hoort vrijgespeeld.

Augustus: Onze jubileummaand is gevuld met community activiteiten en belangrijke kortingen

Tijdens deze speciale maand augustus vieren we dat we 7 jaar samen met jullie, Horizon Chase-spelers, bestaan! Er zullen veel activiteiten plaatsvinden, van kortingen op het basisspel en de uitbreidingen tot nieuwe exclusieve communitycontent als eerbetoon aan het spel, en zelfs de release van Horizon Chase op een nieuw platform (ja, er zijn nog steeds platforms waarop Horizon Chase nog niet beschikbaar is :))!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password