Horizon Chase 2 komt 9 september uit op Apple Arcade en komt naar PC en Consoles in 2023!

De Braziliaanse ontwikkelaar AQUIRIS is blij om racefans te verblijden met de aankondiging van het vervolg op het bekroonde Horizon Chase, een van de meest succesvolle arcade racers van het afgelopen decennium. Horizon Chase 2, dat op 9 september naar Apple Arcade komt, nodigt je uit om de wereld rond te racen met online multiplayer voor alle speltypen, terwijl het de ervaring van het eerste spel in elk opzicht aanzienlijk verbetert.

Gamers van alle leeftijden zullen genieten van de snelle en toegankelijke gameplay met ondersteuning voor online en lokale multiplayerspeltypen, een superkleurige en zeer gedetailleerde artstijl en, omdat het niet anders kan, de spannende soundtrack van de legendarische componist Barry Leitch. Naast dit grote nieuws, als dank aan de community voor hun steun en om meer racefans te laten kennismaken met onze geliefde franchise, verlaagt Horizon Chase Mobile Edition de prijs van de World Tour Pass permanent met een derde.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password