Hopoo Games en Gearbox Publishing kondigen Risk of Rain Returns aan

Gearbox Publishing en Hopoo Games hebben vandaag Risk of Rain Returns onthuld, een remake van de klassieker Risk of Rain met verbeterde visuals en een ruimteschiplading aan nieuwe functies en content die nog niet eerder te zien was. De game komt uit in 2023 en is beschikbaar op Steam en Nintendo Switch. Wishlisting is nu beschikbaar op beide platforms.

Ontwikkeld door Hopoo Games en uitgegeven door Gearbox Publishing, Risk of Rain Return bouwt de originele titel uit 2013 helemaal opnieuw op. Nu met een bijgewerkte codebase, het breidt uit op het origineel en implementeert functies en lessen van de hit Risk of Rain 2.

Drop pod op de planeet Petrichor V opnieuw (of voor de allereerste keer) met HD pixel art, originele en nieuwe muziek van Chris Christodoulou, massa’s balanswijzigingen en meer. Voor spelers die nieuw zijn in Risk of Rain: bereid je voor om te vechten tegen hordes uitdagende monsters die je voortbestaan bedreigen, verzamel en combineer voorwerpen om je vaardigheden te verbeteren en vergroot je macht tot goddelijke niveaus naarmate je vijanden in aantal en moeilijkheid toenemen.

Deze moderne versie van het tien jaar oude spel is zorgvuldig ontworpen, prachtig geremasterd en zit boordevol nieuwe manieren om te spelen. Geen twee runs in de iconische roguelike zijn hetzelfde, en dat is nog nooit zo waar geweest als nu met verbeterde nieuwe en bekende Survivors, aanpasbare Survivor-mogelijkheden, nieuwe items, dodelijke monsters en een spelmodus.

Risk of Rain Returns implementeert een vernieuwde multiplayer, waardoor het makkelijker dan ooit is om met vrienden te spelen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password