Hoor een echte raketlancering in de meeslepende audio van Kerbal Space Program 2

In de nieuwste Kerbal Space Program 2-video, die vandaag is uitgebracht, brengt Intercept Games spelers dichter bij realistische raketten dan ooit tevoren door middel van krachtige, adembenemende geluidsopnames van een echte Delta V-raketlancering.
Audio Director Howard Mostrom van Kerbal Space Program 2 neemt, op uitnodiging van United Launch Alliance en Boeing, een kijkje achter de schermen bij de Starliner-faciliteit van Boeing en maakt gedetailleerde geluidsopnames van de apparatuur die ruimtevaart mogelijk maakt. Hij haast zich om meer dan twaalf microfoons rond een lanceerplatform te plaatsen voordat er de volgende dag een Atlas-raket gelanceerd wordt. Tijdens het aftellen neemt Mostrom elk geluid op van het grootse moment waarop de raket de lucht in schiet, zodat spelers de realistische sensatie ook kunnen beleven tijdens hun eigen lanceringen.

Kerbal Space Program 2 spaart geen enkele moeite om een meeslepende, sensationele simulatie te creëren die een eerbetoon is aan de echte wetenschap en vindingrijkheid achter elke raket. Door middel van het geluid van iedere raketlancering in Kerbal worden spelers herinnerd aan de ruimtereizen van de mensheid.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password