Hoog-bij-de-gronds verhalend avontuur Backfirewall_ krijgt nieuwe Gamescom gameplay trailer

Uitgever All in! Games en de door vrouwen geleide ontwikkelaar Naraven Games hebben de nieuwste gameplaytrailer onthuld voor hun commerciële debuuttitel Backfirewall_, die later dit jaar naar pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch-platforms komt. Backfirewall_ neemt je mee op een komische escapade met het brutale zelfbewuste besturingssysteem, OS9. OS9 wordt vervangen door het veel beter geoptimaliseerde OS10 en zijn doel is simpel: zorg dat de telefoon niet meer wordt bijgewerkt en blijf in leven. Tot 4 september 2022 kunnen PC gamers de gratis game demo uitproberen op Steam.

De nieuwste gameplay trailer die gisteren te zien was op de Future Games Show geeft meer inzicht in Backfirewall_ en de verbazingwekkende reis waarin je puzzels oplost, bugs opspoort en cheat-codes gebruikt in een poging om de update te verstoren.

Probeer de demo op steam

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password