Homicidal All-Stars – overleef een ultra-brutale reality game show in een toekomstige dystopische hellandschap later dit jaar

Good Shepherd Entertainment en ontwikkelaar Artificer hebben Homicidal All-Stars onthuld, een turn-based strategiespel voor één speler dat zich afspeelt in een dystopische toekomst waar zowel burgers als veroordeelden strijden om te overleven in een wrede reality game show. Deze diepgaande tactische ervaring met unieke helden en schurken in een over-the-top bloedsport van lef en gore komt later dit jaar uit op PC via Steam en GOG.com.

Homicidal All-Stars is een razend populaire sensatie voor een toekomstige samenleving die verscheurd wordt door extreme inkomensongelijkheid, roofzuchtige corporaties, klimaatverandering, burgerlijke onrust en oorlog. Als deelnemer moet je dodelijke stedelijke arena’s zien te overleven, vol met dodelijke vallen, verbijsterende puzzels en zwaarbewapende moordenaars. Versla je vijanden, word een ster, en win alles!

Elke aflevering van Homicidal All-Stars bevat een helse nieuwe hindernisbaan met een eigen thema en uitdagingen. Ontwijk en ontmantel vallen, overwin hinderlagen, ga op zoek naar nuttige sponsorpakketten en wees op je hoede voor bijzonder vervelende verrassingen van de regisseur van de show. Als de chaos voorbij is, ga je backstage om uit te rusten en bij te komen: neem een bekentenis op, praat met je mede-uitdagers en de crew van de show, ga dan een level omhoog en pas je uitrusting aan voor de volgende avond vol dodelijke gevaren voor het amusement van het publiek.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password