Homeworld 3 Gameplay Trailer leidt kijkers door een Kalan hinderlaag

De Homeworld-serie maakt  een comeback, en nu hebben fans eindelijk wat substantiële gameplay-beelden van Homeworld 3 om op te kwijlen. Het is moeilijk te zeggen of deze specifieke missie in het spel zit of niet, maar het is waarschijnlijk dat spelers zich een weg moeten manoeuvreren door veel vergelijkbare ontmoetingen als ze op reis gaan om de waarheid van The Anomaly te ontdekken. Bekijk hieronder hoe de vloot enkele Kalan Raiders aanpakt.
Deze trailer toont vermoedelijk een fragment uit de solo-campagne van Homeworld 3, maar Blackbird Interactive biedt meer dan alleen solospel in dit nieuwste deel van de serie. Naast de campagne kunnen spelers zich ook verheugen op een co-op modus en een online pvp modus met een v. een, free-for-all en team formaten. Homeworld 3 komt ergens in de eerste helft van 2023 uit voor de PC.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password