Homefront: The Revolution’s eerste singleplayer DLC: ‘The Voice of Freedom’ nu beschikbaar

Deep Silver en Dambuster Studio hebben de eerste single-player-uitbreiding uit voor Homefront: The Revolution. uitgebracht.

In The Voice of Freedom kruipen spelers in de huid van Benjamin Walker, het legendarische boegbeeld van de opstand en KPA’s meest gezochte man. Het doel: infiltreer bezet Philadelphia en ontmoet Jack Parish’s Resistance Cell. Deze intense, verhaalgedreven proloog test de speler op het gebied van stealth en combat wanneer hij wordt geconfronteerd met de meest sinistere en vijandige factie in het metrostation van Philadelphia: de ‘90’.

The Voice of Freedom is gratis voor iedereen die de Homefront Expansion Pass bezit en is tevens los verkrijgbaar. The Voice of Freedom is nu te downloaden op Xbox One, het alles-in-één game en -entertainmentsysteem van Microsoft, PlayStation®4 en op Windows PC via Steam.

Terugkerende Homefront spelers zullen zien dat de recent uitgebrachte patch de algehele ervaring sterk heeft verbeterd.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password