Hollow Knight komt later deze maand naar PS4 en Xbox One

Hollow Knight verschijnt op 25 september voor PlayStation 4 en Xbox One.

De indiegame kwam eerder dit jaar al naar Switch en was daarvoor al op pc speelbaar, en is een grote hit bij critici en gamers. Team Cherry wordt voor de PS4- en Xbox One-versies geholpen door ontwikkelaar Shark Jump.

De PS4- en Xbox One-versies betreffen de Voidheart-editie van de Metroidvania, waarin naast de uitgebreide basisgame ook vier uitbreidingen zitten. Daarvan is hieronder een trailer te zien.

Gamer.nl gaf de Switch-versie van Hollow Knight een 9,5 en schreef: “Noem het gerust een van de beste Metroidvania’s ooit gemaakt. Hollow Knight weet dit genre haast te perfectioneren met een gigantische, slim opgebouwde wereld die zoveel geheimen en uitdagingen bevat dat je er gemakkelijk tientallen uren in kan verdwalen. Hollow Knight is een moderne klassieker en een game die al zijn inspiratiebronnen weet te overtreffen.”
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password