Hoge korting en een gratis update voor Warhammer: Chaosbane

NACON en Eko Software maken met plezier bekend dat Warhammer: Chaosbane van 28 mei tot 2 juni deel uitmaakt van het “Skulls for the Skull Throne 4”-evenement op Steam. Tijdens deze periode zijn alle edities van Warhammer: Chaosbane te koop met 60% korting. Klik hier om naar de aanbiedingspagina te gaan.

m dit geweldige evenement te vieren, is vanaf vandaag een gratis update verkrijgbaar voor alle spelers. Je kunt deze update nu bekijken in deze video met commentaar van het ontwikkelteam.

De update levert vele verbeteringen waar de community om had gevraagd, zoals een nieuwe pc-interface en instellingen om de besturing mee aan te passen. Er is ook nieuwe content toegevoegd, zoals de Tower of Chaos, een “Infinite Tower”-mode waarin het de bedoeling is steeds hoger te klimmen om hordes steeds sterkere vijanden te verslaan en steeds betere buit te vinden. Hoe hoger spelers komen, hoe beter de beloningen. Spelers kunnen in de Tower of Chaos acht nieuwe soorten vijanden tegenkomen.

De update voor Warhammer: Chaosbane brengt ook de volgende verbeteringen met zich mee:

  • Aanpassingen aan Relic Hunt en Boss Rush: spelers kunnen nu meer instellingen veranderen om hun game-ervaring naar eigen smaak aan te passen
  • Visuele aanpassingen: je kunt het uiterlijk van een pantser verwisselen zonder dat zijn statistics veranderen
  • Gameplay: je kunt nu spells casten terwijl een andere spell wordt uitgevoerd
  • Besturing: Je kunt de besturing nu zo instellen dat klikken met links alleen je personage laat bewegen (zoals in sommige MOBA’s)

Warhammer: Chaosbane is de eerste hack-and-slash die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld. Het verhaal speelt kort na de Grote Oorlog tegen Chaos, een bloederig conflict dat het rijk der mensen heeft verwoest en de beschaving naar de rand van de afgrond heeft gevoerd. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties ontdekken in het Warhammer Fantasy Battles-universum dat bij miljoenen fans over de hele wereld tot de verbeelding spreekt.

De “Skulls for the Skull Throne 4”-aanbiedingen gelden van 28 mei tot 2 juni. De gratis update is nu verkrijgbaar voor pc, PS4 en Xbox One.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password