Hitman World of Assassination: Missie onthulling Dimitri Vegas

IO Interactive onthult nieuwe details over de aankomende Elusive Target-missie voor HITMAN World of Assassination met de internationale superster DJ en acteur Dimitri Vegas.

Deze missie briefing trailer zet de scène voor de aankomst van Dmitri Vegas’ personage, Alexios Laskaris, in de Berlijnse locatie van HITMAN World of Assassination. De aankomende missie, met de gelijkenis en voice-over van Dimitri Vegas, is in oktober 2023 gratis beschikbaar voor alle spelers van HITMAN World of Assassination op alle platforms en wordt wereldwijd uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, Nintendo Switch en pc.
Om zich voor te bereiden op deze unieke missie, kunnen PlayStation 5-spelers nu een fysieke editie van HITMAN World of Assassination kopen bij de videogamewinkel van hun keuze.

Deze fysieke editie van de game, die wordt uitgebracht in samenwerking met Solutions 2 GO (S2G), een wereldwijde distributeur van videogames, bevat een set van 3 verzamelaarskaarten met artwork van de luxe en hypergedetailleerde gamelocaties. Elke kaart bevat beelden van een iconische spelbestemming in de trilogie: de mysterieuze ICA Training Facility, de sensationele spanning van een racebaan in Miami en de luxueuze elegantie van de hoogste wolkenkrabber in Dubai.

Daarnaast wordt een beperkt aantal kunstkaarten (50 voor Europa/ANZ en 50 voor Noord- en Zuid-Amerika) gesigneerd door het ontwikkelteam van IO Interactive en willekeurig toegevoegd aan fysieke exemplaren van de game.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password