HITMAN: Episode 5 speelt zich af in Colorado en verschijnt op 27 september

Io-Interactive bevestigt dat de vijfde episode van HITMAN zich zal afspelen in Colorado en verschijnt op 27 september.

In de voorlaatste episode van het eerste seizoen van HITMAN mag de missie “Freedom Fighters” niet te licht opgevat worden. Agent 47 moet zien binnen te dringen in een boerderij in Colorado die werd omgetoverd tot een privaat militair trainingskamp. Spelers zullen een intense infiltratiemissie voorgeschoteld krijgen en vier doelwitten moeten uitschakelen.


Sean Rose, Maya Parvati, Ezra Berg en Penelope Graves zijn vier verschillende en zeer gevaarlijke personen, met elk hun eigen specialiteit gaande van milieuterrorisme tot chemische ondervraging. Het wordt Agent 47’s moeilijkste opdracht tot nu toe. Spelers zullen alle reeds aangeleerde technieken moeten gebruiken om in hun missie te slagen.

“Dit is een van de moeilijkste episodes tot nu toe. Niet alleen zijn er vier doelwitten om uit te schakelen, maar vanaf je voet zet in Colorado zit je op vijandelijk terrein,” aldus Hannes Seifert, Studio Head bij Io-Interactive. “‘Freedom Fighters’ is een belangrijke episode die heel wat aan het verhaal bijdraagt en voor de speler een mooie aanloop is naar de spannende seizoensfinale.” 


Episode 5: Colorado introduceert niet alleen nieuwe vermommingen en 70 verschillende uitdagingen die nieuwe gear, wapens en items vrijspelen, maar ook verhaalonthullingen die opbouwen naar een spannende finale.

HITMAN begon in maart met een proloog en Parijs als locatie. Episode 2: Sapienza volgde in april, Episode 3: Marrakesh in mei, de Summer Bonus Episode in juli, Episode 4: Bangkok in augustus en Episode 5: Colorado in september. De seizoensfinale in Japan vindt later in 2016 plaats.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password