Hitman 3: Season of Sloth

Hitman 3: Season of Sloth
Hitman 3: Season of Sloth
Release Datum:Genre:Platform:, , , , Ontwikkelaar:Uitgever:Getest op:

Een nieuwe maand is een nieuwe roadmap voor Hitman 3. Na Greed en Pride is het nu de beurt aan de derde zonde, Sloth. Alles moet niet altijd snel en super uitgebreid gebeuren in Hitman 3, Agent 47 heeft af en toe ook wel eens nood aan vakantie. Maar zelfs als hij op vakantie is, gaat 47 met plezier enkele targets achterna. Maar dan wel in vacation mode natuurlijk.

Act III: Sloth

Zoals altijd bespreek ik altijd liefst eerst het ‘hoofdgerecht’ van de nieuwe DLC, deze keer kan je je verwachten aan een nieuwe Escalation in Darthmoor. Net zoals de twee vorige delen zijn er drie levels in deze Escalation waar je door moet zien te geraken. Vermoedelijk zal dit voor de volgende delen ook wel zo zijn. De catch deze keer is dat je een vitality meter krijgt die je in het oog moet houden. En je moet dus je targets neer krijgen voor deze meter op nul komt te staan. Je moet dus proberen zo weinig mogelijk te bewegen en alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je zal dus waarschijnlijk meerdere runs nodig hebben om level twee en drie tot een goed einde te brengen. Terwijl jij op jacht bent naar je targets loopt er rond de villa ook de hele tijd nog een jogger rond. Als je haar kan strikken voor je alle targets tot een goed eind hebt gebracht, dan gaat je vitality meter aanzienlijk weer naar boven. Je kan dit wel maar één maal doen dus time dit zeker goed.

En ook deze keer kan je je verwachten een nieuwe suit en een nieuw wapen. De suit is minder strak als anders en ziet er slordig uit, precies of dat 47 rechtstreeks uit zijn bed is gerold om iemand van kant te gaan maken. Wel weer een mooie suit om toe te voegen aan de collectie!

Elusive Targets

The Liability

Het eerste Elusive Contract speelt zich af in Berlijn en daar moet je ‘s werelds slechtste bouw inspecteur gaan uitschakelen voor hij nog meer schade kan aanrichten. De tricky part is vooral dat hij ten allen tijde twee body guards bij zich heeft dus het is van belang dat je hen eerst uit de weg krijgt voor je je target aanpakt. Maar als je alle challenges wilt unlocken moet je dit doen zonder zijn body guards uit de weg te ruimen. Gebruik bijvoorbeeld een gevonden wapen dat zij kunnen vinden en daardoor even je target alleen laten. Ook het gebruik van de Coins komt hier heel goed van pas.

The Twins

Zoals altijd krijgen we ook nog een tweede Elusive Contract dat zich afspeelt in Sapienza uit de eerste Hitman game. Het Sapienza level is tijdelijk ook gratis beschikbaar voor de spelers die de eerste Hitman game niet in hun bezit hebben. Deze keer heb je twee targets waar je maar eentje van mag uitschakelen. Het lastige is wel dat ze een identieke tweeling zijn en dat je zijn broer ten allen tijde niet mag aanraken. Gelukkig heeft je target net een nieuwe peperdure horloge gekocht waardoor je hem iets makkelijker kan herkennen. Nu moet je hem alleen nog apart zien te krijgen en klaar is kees!

Featured Contracts

En zoals elke maand krijgen we ook weer een hele reeks aan featured contracts, deze keer zelfs van drie verschillende bronnen. Outside Xtra, Frote 7’s Speedrun Community en de Hitman Community hebben zich weer kunnen laten gaan en hebben 9 verschillend contracten klaar voor ons. Uiteraard allemaal in het Sloth thema. Als je trouwens 40 featured contracts kan voltooien krijg je een nieuw wapen. De ICA 19 F/A Stealth “Ducky” Edition. Je klassieke Baller met badeendjes erop dus eigenlijk.

Conclusie

Net zoals het thema deze maand heb ik het gevoel dat ze wat lui zijn geweest met de content. Het lijstje is best kort tegenover de twee vorige maanden en dat zie ik ook aan mijn uren in Hitman 3 deze maand. Er was ook minder om naar uit te kijken buiten Act III en de twee Elusive Targets. Een hele hoop featured contracts die niet altijd even makkelijk zijn zit eigenlijk niemand op te wachten. Gelukkig bracht Act III toch nog een frisse wind met de vitality meter en kon ik daar weer wat meer experimenteren. Ik ben alvast benieuwd naar volgende maand!

Dylan is een gamer in hart en ziel. Elk genre kan door hem geapprecieerd worden. Een goed verhaal is vaak belangrijker dan mooie graphics!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password