Hitman 3: Season of Lust

Hitman 3: Season of Lust
Hitman 3: Season of Lust
Release Datum:Genre:Platform:, , , , Ontwikkelaar:Uitgever:Getest op:

Jullie zijn mijn Hitman 3 reviews misschien ondertussen grondig beu, maar hier ben ik weer met het vierde deel van de 7-delige season pass. Deze keer is het de beurt aan de hoofdzonde Lust. En welke deftige Hitman gaat er nu niet graag lustig te werk met het vermoorden van je targets? Nieuwe suit, wapens, featured contracts enzovoort. Het is weer allemaal van de partij. Ik lijst ze graag een keertje op voor jullie en mijn bevindingen krijg je er gratis bij.

Act IV: Lust

In de vorige DLC’s kregen we telkens een Escalation met drie verschillende niveaus. Nu krijgen we terug een Escalation, maar moeten we het doen met één groter level. En deze speelt zich af in Berlijn waar de rave party wordt omgeruild voor een zwoel gemaskeerd bal. Je opdracht is simpel, vindt de enige echte minnaar van je opdrachtgever. Gekleed in je nieuwe Scarlet suit ga je op zoek naar verschillende tips die verspreid liggen over de hele map. Aan de hand van deze tips kan je de echte minnaar ontmaskeren en hem of haar een boeket bloemen overhandigen. De rest van de aanwezigen zijn allemaal fakers en kan je, indien je dit wenst, stuk voor stuk neerhalen voor extra bonus punten.

Er worden ook twee nieuwe wapens voorgesteld in deze Escalation. De Serpent’s Bite, een explosief in de vorm van een armband en de Serpent’s Tongue, een kruisboog waarmee je doelwitten tijdelijk kan verblinden. Een fijne combo van wapens om een beetje mee te experimenteren! Ik vind het alleszins fijn dat ze met elke uitgave van de DLC’s toch iets nieuws proberen anders gaat de season pass maar snel vervelen. Persoonlijk komt Lust op een tweede plaats bij mij net na de Pride DLC.

Elusive Targets

The Heartbreaker

Naar maandelijkse gewoonte krijgen we weer twee Elusive Targets die we binnen een beperkte tijd moeten kapot maken. Dit soort contracten zijn meestal ook iets uitdagender dan de rest. Je doelwit wordt niet aangegeven op de map en moet je dus op eigen houtje gaan zoeken. De eerste deze maand is The Heartbreaker. Hij doet zich voor als wedding planner en zorgt op zijn eigen manier voor dat de trouw in kwestie niet kan doorgaan. Door er voor te zorgen dat minstens één deel van de partij niet aanwezig kan zijn op de festiviteiten. Nu is het aan Agent 47 om zijn killing spree tot een einde te brengen in Mendoza. Toch één van mijn persoonlijke favorieten momenteel!

The Entertainer

Eind deze maand konden we onze Elusive Target vinden in Marrakesh, The Entertainer oftewel Mr. Giggles. Hij organiseert daar een avond vol gruwelijke ‘sporten’ zoals dieren gevechten en gevechten tot de dood. Deze dingen kunnen zeker niet door de beugel dus krijg je de opdracht om zijn “Soiree Horrible” te gaan saboteren door hem te verwijderen van het feest. Als kers op de taart moet je ook de gastenlijst zien te bemachtigen zodat ook zij die genieten van deze taferelen gestraft kunnen worden.

Darthmoor Garden Show

De Darthmoor Garden Show is een permanent event dat je skills blijft testen. Zoals de naam het zegt zal je vooral rond dwalen in de tuinen van het Dartmoor kasteel, binnen heb je deze keer niets te zoeken. De tuin is volledig omgetoverd naar een prachtig domein met tuin perikelen om U tegen te zeggen. Hier hebben ze duidelijk enorm groene vingers! Maar we zouden Agent 47 niet zijn als we geen kabaal zouden komen maken natuurlijk. De tuin is onderverdeeld in verschillende projecten met telkens een hoofd tuinier van het project. Er zijn drie niveaus in deze Escalation en je krijgt telkens een willekeurig doelwit aangeduid. Eens je de drie niveaus hebt afgewerkt, kan je het event nog steeds opnieuw opstarten en telkens weer een ander doelwit krijgen. Je kan hier zelfs je eigen contracten maken en een willekeurig doelwit aanduiden voor andere Hitman spelers. Een heel fijne additie in het Dartmoor level! Als je trouwens de drie niveaus hebt gehaald krijg je ook nog een nieuwe suit, de Summer Sightseeing Suit.

Location Rotation

Als je Marrakesh al eens wilt verkennen voor je aan de slag gaat met The Entertainer dan heb ik goed nieuws voor jou want het hele level uit de eerste Hitman is tijdelijk gratis te spelen in Hitman 3. En ook de side mission “A House Built on Sand” is volledig gratis deze maand. Indien je dit gemist hebt kan je ook de eerste Hitman game aankopen en dan heb je alle levels tot uwer beschikking in Hitman 3. Zeker een aanrader!

Featured Contracts

De Featured Contracts zijn deze maand iets beperkter aanwezig. Dit omdat de Darthmoor Garden Show ook de optie biedt om zelf contracten aan te maken als nieuwigheid. Verder krijgen we nog enkele nieuwe contracten van Shack News en als je 50 Featured Contract weet af te ronden krijg je een nieuw wapen, de SMG Raport Ruby Rude. Volledig in de stijl van het Lust thema.

Als extraatje kan je ook nog de begeerde Gold Baller vrijspelen vanaf nu. Je moet simpelweg de Untouchable challenge voltooien in de Carpathian Mountains en het wapen is voor jou voor altijd.

Conclusie

Hitman 3: Season of Lust had best veel te bieden deze maand tegenover de Season of Sloth en dat is exact één van de punten die ik toen ook had aangehaald. Het lijkt wel of ze geluisterd hebben! Act IV laat weer een andere kant zien van Agent 47 en de Elusive Targets waren beiden een plezier om uit te pluizen. Met de focus op Marrakesh als free rotation en eindelijk de kans hebben om de Gold Baller vrij te spelen kon het al helemaal niet meer stuk deze maand. Four down, three to go!

Dylan is een gamer in hart en ziel. Elk genre kan door hem geapprecieerd worden. Een goed verhaal is vaak belangrijker dan mooie graphics!

Lost Password