Hitman 3: Season of Gluttony

Hitman 3: Season of Gluttony
Hitman 3: Season of Gluttony
Release Datum:Genre:Platform:, , , , Ontwikkelaar:Uitgever:Getest op:

Deel vijf van de zeven van de season pass van Hitman 3 is bij deze ook weer gepasseerd en uiteraard ben ik er dan weer met een kleine review over de laatste DLC. Deze keer gaan we dieper in op de zonde Gluttony, dus als je een klein hongertje hebt dan heb ik goed nieuws voor jou! We zullen namelijk kunnen vreten als de beste! Bon Appétit!

Act V: Gluttony

Heb je ooit Agent 47 al eens in een cape willen zien? Wel, in deze DLC, Season of Gluttony is dat mogelijk! In de Escalation die zich weer afspeelt in Chongqing, net zoals de Pride DLC, kan je gekleed in de Profligacy Suit een vet varkentje gaan wassen euh voederen. Je krijgt weer drie levels in deze Escalation en het doel is telkens hetzelfde, geef het varken het eten waar hij om vraagt. En zelfs dan is het nog niet genoeg want steeds komt er een optionele taak tevoorschijn waardoor hij nog meer wil eten. And that’s all there is to it… Als ik deze DLC moet vergelijken met de vorige vier dan vind ik deze bij uitstek zowat de saaiste in de rij. Heel jammer, want Gluttony is hele interessante zonde waar meer uit gehaald kon worden.

Maar de Suit ziet er weer fantastisch uit en gaat ook weer gepaard met twee nieuwe wapens namelijk, een nieuwe shotgun, The Maximalist Shotgun, en de Bubble Queen Gum Pack, een nieuw soort vergif.

Elusive Targets

The Food Critic

Ik moet jullie ondertussen waarschijnlijk niet meer uitleggen wat een Elusive Target is, dus vlieg ik er meteen in! Het eerste doelwit is The Food Critic, een beruchte reviewer van eten in verschillende top restaurants. Maar hij is met een reden berucht, zijn reviews zijn zo hard en bruut dat een chef zelfmoord heeft gepleegd omdat hij volledig was afgebroken door hem vanwege een fles water die nét iets te gekoeld was. I know, right? Tijd om hier dus een stokje tussen te steken, dus reizen we af naar het gigantisch hotel in Bangkok uit de eerste Hitman van de trilogie. Bangkok is tevens ook de free rotation deze maand als je je graag nog eens wilt uitleven.

The Procurers

Dan hebben we nog The Procurers die letterlijk roet in het eten komen gooien. Je leest het goed, er zijn twee doelwitten in dit contract. Het gaat om een bekende chef en een kameraad van hem die als beroep een balsemer is. Voor wie dat niet kent, deze persoon ‘verwerkt’ de dode lichamen alvorens ze begraven worden. Dus wat krijg je als je deze twee personen samen een business laat opstarten? Juist ja, iets vrij gruwelijk. Ik moet er vermoedelijk geen tekening bij maken. Zij bevinden zich in The Darthmoor Mansion uit Hitman 3.

Featured Contracts

Als laatste hebben we nog de Featured Contracts van Screenrant in Chongqing en nog enkele contracten van de Hitman Community. En dan zijn we eigenlijk al uitgepraat, dus een vrij povere maand als je het mij vraagt.

Conclusie

Dus zoals ik eerder zei is the Season of Gluttony voorlopig het minst uitgebreide deel van de Seven Deadly Sins season pass. Wat op zich best ironisch is aangezien het om vraatzucht ging afgelopen maand. Buiten de Escalation die redelijk repetitief was, twee Elusive Contract die wel best leuk waren en enkele Featured Contracts was er niet veel anders te bespeuren. Hopelijk brengt het nieuwe deel volgende maand wat meer op het menu.

Dylan is een gamer in hart en ziel. Elk genre kan door hem geapprecieerd worden. Een goed verhaal is vaak belangrijker dan mooie graphics!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password