Hitman 3: Season of Envy

Hitman 3: Season of Envy
Hitman 3: Season of Envy
Release Datum:Genre:Platform:, , , , Ontwikkelaar:Uitgever:Getest op:

We zijn aangekomen aan het voorlaatste deel van de Seven Deadly Sins season pass van Hitman 3. Deze keer staat de hoofdzonde Envy in de spotlight! In het Nederlands ook wel beter gekend als jaloezie, misschien wel één van de meest voorkomende zonden in ons dagelijks leven. Ik neem jullie graag even mee over wat we de afgelopen maand konden vinden in de Season of Envy!

Act VI: Season of Envy

Ook deze keer krijgen we een nieuwe Escalation voor de zesde DLC, maar dan in Mendoza. Daar waren we nog niet geweest! De bedoeling hier is simpel, je wordt uitgedaagd door iemand die denkt dat hij een veel betere Hitman is dan jijzelf. Onmogelijk! Is het eerste wat in mij opkwam en ik ging meteen de uitdaging aan. Je krijgt enkele targets die je op een specifieke manier moeten mollen om jezelf te bewijzen. Maar opgelet, de andere Hitman loopt ook rond en vertrekt samen met jou op jacht. Je kan het al waarschijnlijk al wel raden, maar je moet meer targets kapot maken dan je rivaal om te winnen. Wat wel een apart gevoel is als je gewoon bent om rustig je plan uit te stippelen moet je nu racen tegen de klok om toch maar eerst je target te doden.

Uiteraard krijgen we hier ook weer een nieuwe suit, The Odium Suit. Dit pak wordt gedragen door je rivaal tijdens de Escalation. En naar goede gewoonte krijgen we ook nog twee nieuwe wapens. Een mes genaamd Cat’s Claw en de sniper rifle Jaeger 7 Green Eye. Mooie toevoeging aan de collectie!

Elusive Targets

The Ascensionist

Ons eerste Elusive target konden we deze maand vinden in Dubai. Allison Moretta oftewel The Ascensionist is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken en ze is er zeker niet vies van om haar handen vuil te maken. Ze zoekt de rijke beïnvloedbare individuen uit de menigte en sluit een specifieke deal in haar voordeel af om dan de andere partij simpelweg op te ruimen van zodra ze geen nut meer hebben. Wees dus zeker goed voorbereid voor je je slag slaat!

The Bookkeeper

Ons volgend Elusive Target is The Bookkeeper en hem kan je vinden in Colorado, een level uit de eerste Hitman game. Deze locatie was ook tevens gratis te spelen tijdens de loop van dit contract zoals we dat ondertussen gewoon zijn. The Bookkeeper zijn alias spreekt eigenlijk al boekdelen, hij is de boekhouder voor talloze tirannen, terroristen, oplichtingen en noem maar op. De boekhouder van de onderwereld zou je hem ook kunnen noemen. Door zijn tijdelijke aanwezigheid in Colorado moeten we dus snel schakelen, maar pas op want hij is enorm op zijn hoede. Bij het minste vertoon van gevaar neemt hij zijn biezen en is je kans verkeken! Daar bovenop verwacht de klant ook dat we zijn logboek nog te pakken te krijgen. Geen simpele opdracht lijkt me! Als je deze opdracht toch weet te voltooien krijg je nog een nieuwe suit, de Tactical Gear with Hunters Hat!

Featured Contracts

Zoals elke maand krijgen we ook weer een hele reeks aan Featured Contract. De Hitman Community is uiteraard ook weer van de partij en heeft enkele contracten voor je klaarstaan. Maar ook de developer IO Interactive heeft deze keer de handen uit de mouwen gestoken om zelf wat Featured Contracts in elkaar te boksen! En als je in totaal 60 contracten weet te voltooien krijgen je een nieuwe sniper namelijk de Hackl Sniper Rifle Covert “Ducky” Edition.

Naast deze contracten zijn er ook nog drie nieuwe challenges die je moet voltooien om nieuwe wapens of suits te verkrijgen. Het eerste is een wapen met de naam The Claw Hammer. De challenge die je hiervoor moet voltooien is A Fhammerly Afair in Darthmoor. De naam heb ik alleszins niet zelf uitgevonden…

De volgende is ook een wapen, en ook weer een sniper (de derde deze maand al). De challenge noemt “Who’s Sniping the Sniper?” en is te vinden in Berlin. Als je dit gelukt is, krijg je dus de Jaeger 7 Cover Sniper Rifle.

Als laatste kunnen we nog de Rave Suit verdienen door naar Berlijn te gaan en identiek genaamde uitdaging uit te voeren! Meer dan dat is het niet.

Conclusie

Ondanks alle DLC over het algemeen wel leuk waren de afgelopen maanden begin ik wel meer het gevoel te krijgen dat ze Hitman 3 een beetje aan het uitmelken zijn. De Deadly Sins uitbreidingen zijn veruit de interessantste en de rest lijkt me vaak overbodig. Desalniettemin heb ik toch weer een hoop content gekregen voor een prikje! De Envy uitbreiding staat alleszins wel in mijn top drie voor de moment! Volgende maand ben ik er weer met de laatste Deadly Sin, Wrath!

Dylan is een gamer in hart en ziel. Elk genre kan door hem geapprecieerd worden. Een goed verhaal is vaak belangrijker dan mooie graphics!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password