HITMAN 2 Ongrijpbaar Doelwit 1 met Sean Bean, GRATIS voor alle spelers! – Trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag de eerste Ongrijpbaar doelwit-missie voor HITMAN™ 2 uitgebracht met acteur Sean Bean als voormalige MI5-agent Mark Faba, die nu freelance huurmoordenaar is. Faba, berucht als “de onsterfelijke”, heeft een ongeëvenaarde reputatie om zijn eigen dood in scène te zetten, wat de International Contract Agency (ICA) uiteindelijk doet besluiten een premie op zijn hoofd te zetten. In deze Ongrijpbaar Doelwit-missie, met de titel De onsterfelijke, hebben spelers één kans om Faba te stoppen voordat hij zijn expertise in surveillance, infiltratie en vernietiging kan gebruiken om een contractmoord te plegen tijdens het Global Innovation Race-evenement in Miami. Als iemand hem voorgoed kan stoppen, is het Agent 47.

Om te beginnen is de volledige missiebriefingsvideo nu beschikbaar met nuttige informatie over Faba’s verwachte bewegingen, mogelijke benaderingen, goede vermommingen en andere handige tips.

ARVE Error: Invalid URL https://youtu.be/5Iu9qshu04A in url

Ongrijpbaar Doelwit 1 is vanaf 20 november tot 4 december beschikbaar. Spelers hebben slechts één kans om de onsterfelijke succesvol uit te schakelen gedurende deze 14 dagen. Door de Ongrijpbaar Doelwit-missie te spelen en de uitdaging Explosief Schrijfwerk te voltooien, kunnen spelers de nieuwe, door fans geselecteerde explosieve pen toevoegen aan hun arsenaal.

In HITMAN 2 zijn Ongrijpbare Doelwitten speciale contracten die slechts tijdelijk beschikbaar zijn. Deze missies zijn GRATIS voor alle spelers. Ze krijgen één kans om het doelwit uit te schakelen en als dat niet lukt, kan het contract niet opnieuw worden gespeeld. De Ongrijpbaar Doelwit-missie De onsterfelijke is de eerste van verschillende gratis live-contentupdates voor spelers na de lancering van HITMAN 2.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password