HITMAN 2: Elusive Target 3 – ‘The Appraiser’ – Nu beschikbaar; bekijk de volledige missiebriefing!

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag de derde Elusive target-missie uitgebracht in HITMAN 2. De missie is genaamd The Appraiser en draait om Miranda Jamison, een beroemde kunstexpert en sleutelspeler in grootschalige prijsfraude in de kunstwereld. Door de ondoordachtheid van Mrs. Jamison in de kunstsector zijn vele galerijen failliet gegaan en zijn zelfs meerdere kunstenaars aan hun eind gekomen. In haar meest recente snode daad heeft Jamison een bende dieven ingehuurd om een duur schilderij van een voormalige klant te stelen. Toen de eigenaar echter hoorde dat zij bij de deal betrokken was, nam hij de ICA in de arm om de situatie af te handelen. Het is nu aan Agent 47 om ‘The Appraiser’ voorgoed met pensioen te sturen voordat het kunstwerk wordt onthuld.

Ongrijpbaar doelwit 3, The Appraiser, is vanaf vandaag (25 januari) tot 3 februari beschikbaar binnen het eiland Sgàil (in de Noord-Atlantische Oceaan). Spelers hebben gedurende deze 10 dagen dus slechts één kans om Miranda Jamison (oftewel ‘The Appraiser’) uit te schakelen. Spelers die de missie voltooien, ontgrendelen het kostuum en masker met handschoenen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password