HITMAN 2 Elusive Target 2 – ‘The Revolutionary’ – Vanaf nu beschikbaar! Bekijk de missiebriefingsvideo

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben de tweede Elusive Target-missie vrijgegeven in HITMAN 2, met in de hoofdrol Vicente Murillo, een rebels politiek figuur bekend als ‘The Revolutionary’, die in de jaren 80 op mysterieuze wijze in Zuid-Amerika verdween. Murillo is nu terug om een nieuwe wereldorde te vormen, beginnend met Colombia. Volgens de inlichtingen kunnen het narcisme, de leugenachtigheid en de drinkgewoonte van de militieleider als gevolg van zijn paranoia, Agent 47 helpen hem te neutraliseren en zijn radicale plannen te verijdelen.

Elusive Target 2, The Revolutionary, is vanaf 21 december, tot 30 december beschikbaar in Santa Fortuna (Colombia). Spelers hebben gedurende deze 10 dagen dus slechts één kans om Vicente Murillo (oftewel ‘The Revolutionary’) uit te schakelen. Spelers die de missie voltooien, ontgrendelen het kostuum ‘Casual Tourist’ met handschoenen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password