Historisch nauwkeurig gladiatoren VR-game GORN komt op 16 maart op PS VR2.

Vrienden, Romeinen, PlayStation-bezitters, de belachelijk gewelddadige gladiatorensimulator GORN brengt op 16 maart zijn unieke, natuurkundige gevechten in glorieuze high definition naar PS VR2. De angstaanjagend realistische weergave van gladiatorengevechten van Broforce-ontwikkelaar Free Lives komt naar PS VR2 na algemene bijval en groot succes, ondanks de neiging van spelers om in het heetst van de strijd hun persoonlijke eigendommen te vernietigen.
Sla een oneindige hoeveelheid slecht geanimeerde tegenstanders neer met allerlei wapens – van zwaarden, knuppels en bogen tot nunchucks, werpmessen, enorme tweehandige oorlogshamers of zelfs je met bloed doordrenkte blote handen.

De enige grenzen aan het bloedbad zijn je verbeelding en je fatsoen, in de meest brute en woeste VR-game die ooit door de mens is gemaakt.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password