Hiruzen Sarutobi duikt op in Naruto to Boruto: Shinobi Striker – Trailer

Bandai Namco kondigt De terugkeer aan van Hiruzen Sarutobi in Naruto to Boruto: Shinobi Striker, dat beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam.

Spelers die de Season Pass reeds hebben aangeschaft, of die DLC2 aankopen, krijgen vanaf vandaag toegang tot Hiruzen Sarutobi als Master Character waardoor ze zijn vaardigheden kunnen gebruiken, alsook diens outfit en wapens voor hun eigen in-game avatars. Sarutobi is ook gratis speelbaar voor iedereen vanaf vandaag.

Sarutobi was de derde Hokage van Hidden Leaf Village en werd beschouwd als een van de sterkste ninja van het dorp door zijn uitgebreide arsenaal aan krachtige jutsu.

The Firestyle: Dragon Flame Bomb creëert een vlam die ontploft bij aanraking met de tegenstander en veel schade aanricht.

The Earth Style: Earth Dragon Bullet helpt spelers het veld te controleren. Bij activatie, roept deze Ninjutsu de Earth Dragon op die kogels schiet naar elke tegenstander.

Sarutobi’s meest formidabele techniek is echter de Reaper Death Seal. Tegenstanders die door deze Ninjutsu worden geraakt, ontvangen een fighting de-buff en zien hun respawn timer verhoogd worden.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password