Hikaru Utada en Skrillex bundelen krachten voor opening theme song Kingdom Hearts III

Square Enix en Disney onthulden vandaag de nieuwe opening movie trailer van Kingdom Hearts III, die verschijnt in aanloop naar de release van de game op 29 januari 2019.

De opening movie trailer wordt ondersteund door een soundtrack van de wereldberoemde singer-songwriter Hikaru Utada en Skrillex, winnaar van acht Grammy Awards. De trailer bereidt spelers voor op de gebeurtenissen in Kingdom Hearts III waarin de ultieme strijd voor licht en leven een episch slot krijgt. Met hulp van zijn trouwe vrienden Donald en Goofy werkt Sora samen met iconische Disney- en Pixar-personages om de duisternis te verslaan en het universum te redden.

Fans kunnen de track pre-orderen op iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/face-my-fears-ep/1444855032?app=itunes

Skrillex, al voor lange tijd een zelfverklaarde fan van de KINGDOM HEARTS-serie, wilde aanvankelijk een remix verzorgen van Don’t Think Twice, een eerder uitgebrachte track van Hikaru Utada. Maar dankzij de vriendschap van de twee, leidde de samenwerking tot een nieuwe, originele track, Face My Fears, om de release van de game te vieren.

Face My Fears verschijnt op 18 januari 2019 en is geproduceerd in samenwerking met Poo Bear, de beroemde platenproducent die eerder de multi-platinum verkopende single What Do You Mean? van Justin Bieber produceerde.

KINGDOM HEARTS III laat spelers het avontuur van hun leven beleven in uiteenlopende werelden, die onder andere zijn gebaseerd op Big Hero 6 en Frozen van Walt Disney Animation Studios en Toy Story en Monsters, Inc. van Pixar Animation Studios. Elke wereld is goed voor zijn eigen magische momenten, unieke gameplay-ervaringen en zowel oude als nieuwe, wereldberoemde personages.

ARVE Error: Invalid URL https://youtu.be/a-fmsw5m0Ag in url

Kingdom Hearts III verschijnt op 29 januari 2019 voor de Xbox One en PlayStation 4.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password