Hijs de vlag en zet koers naar Tortuga – A Pirate’s Tale

Tortuga – A Pirate’s Tale, de piratenstrategiegame uitgegeven door Kalypso Media en ontwikkeld door Gaming Minds Studios, is vandaag gelanceerd. Verzamel je bemanning en bereid je voor om uit te varen, want de gloednieuwe titel is nu digitaal beschikbaar op PC, exclusief in de Epic Games Store, en op PlayStation 4|5, Xbox One en Xbox Series X|S consoles. Bent u dapper genoeg? Het is tijd om te zien of je echt hebt wat nodig is om de grootste piraat in het Caribisch gebied te worden!
Het is een grote wereld en in Tortuga – A Pirate’s Tale valt er veel te ontdekken. Zet je zinnen op goud en glorie terwijl je het anker uitgooit en de prachtige Caribische Zee bevaart. Kies uit 18 unieke scheepstypen en pas verschillende kenmerken aan om ervoor te zorgen dat je formidabele vloot van verre gevreesd wordt. De zeeën mogen dan uitgestrekt zijn, je bent nooit echt alleen en het zal niet lang duren voordat je vijanden tegenkomt op je weg naar eeuwige roem. Laat schepen zinken en bouw je voorraad gestolen buit op terwijl je het opneemt tegen handelskonvooien in tactische turn-based zeeslagen en onderhandelt met beruchte piratenlegendes. Met de zee aan je zijde en genoeg goud moet je je bemanning zeker tevreden kunnen houden. Maar wees gewaarschuwd! Zelfs een onoverwinnelijke vloot is misschien niet genoeg om het gefluister van muiterij van de dekken beneden te weerstaan.

Het lot wacht op mij hartelijken! Klim aan boord van het schip en zet de zeilen bij in Tortuga – A Pirate’s Tale, nu uit op PC exclusief in de Epic Games Store en op PlayStation 4|5, Xbox One en Xbox Series X|S consoles. De eerste week kunnen aspirant-piraten het Caribisch gebied plunderen met 10% lanceringskorting in de Epic, Microsoft en Sony (voor PlayStationPlus-abonnees) stores.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password